Snackwagen op locatie

U wilt een snackwagen op locatie huren? Bij Eetwereld hebben wij DE snackwagen voor op locatie. Wij verhuren snackwagens met of zonder personeel. Bij een snackwagen op locatie kunt u kiezen om het volledig aan de vakkundige mensen van Eetwereld over te laten. Ons personeel is bekwaam in het verantwoord frituren van friet en snacks. Daarbij staat hygiëne bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn al onze snackwagens voorzien van papierdispensers en schoonmaakmiddelen. Onze snackwagens zijn moderne en schone wagens die volledig uitgerust zijn met moderne apparatuur die jaarlijks gecontroleerd en gekeurd worden. Wij komen de snackwagen op locatie bezorgen en voorzien uw gasten van de lekkerste snacks. Het assortiment snacks is in overleg altijd te bepalen voor een snackwagen op locatie. Zo kunnen we bijvoorbeeld voor kinderfeestjes bepaalde snacks weglaten of juist andere snacks toevoegen aan het assortiment. Wij hebben naast de snackwagen ook een ijskar, wat natuurlijk een leuke toevoeging is op uw evenement, bedrijfsfeest of kinderfeest.

Zelfbediening in snackwagen op locatie?

U wilt liever uw eigen personeel of mensen in de snackwagen zetten? Bij Eetwereld.nl kunt u ook de snackwagen huren zonder personeel. Wij geven u volledige uitleg over de apparatuur en het gebruik van de instrumenten die aanwezig zijn in onze moderne snackwagens. Wij kunnen ons voorstellen dat het niet voor iedereen mogelijk is om met een grote aanhanger achter de auto te rijden. Wij kunnen voor u de snackwagen op locatie bezorgen en halen. U heeft dan het bak proces zelf in handen maar u heeft geen zorgen en omkijken naar  het vervoer van de snackwagen.

Is de snackwagen voor langere periode te huren?

Ja ook als u de snackwagen voor een langere periode wilt huren is dit bij ons mogelijk.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een snackwagen op locatie? Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan.