Opening

Bij de opening van een bedrijf of een nieuwe locatie komt natuurlijk veel kijken. U heeft al genoeg aan uw hoofd, dus ook nog bemoeien met de catering? Eetwereld.nl vindt dat dit geen taak is voor het bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in de catering bij een opening. U geeft alleen aan hoeveel man u verwacht dat er komen, wij doen de rest.

Zo beschikken wij over moderne snackwagens waarmee wij naar uw locatie toe komen. Ter plaatsen zullen wij eventueel statafels plaatsen en indien gewenst nog extra zaken als tafels stoelen etc.

Uw genodigden zullen het zeker waarderen om een heerlijk frietje te mogen halen of een lekkere snack bij onze snackwagens. Uiteraard is ons personeel bekwaam in het verantwoord frituren.

Wilt u liever alleen onze snackwagen huren en hier uw eigen personeel voor inzetten? Ook dat is voor ons geen probleem, wij kunnen de snackwagen bij u op locatie komen brengen en desgewenst de volgende dag weer op komen halen. Zo heeft u geen omkijken naar het opbouwen van de snackwagen en het vervoer ervan. Alles wordt voor u uit handen genomen zodat u zich kunt focussen op een geslaagde opening!

Laatste moment

Door alle drukte van de opening van uw bedrijf is de catering ervan helemaal langs u heen geschoten. Dit is geen probleem, neem gerust even contact met ons op. Doordat wij beschikken over meerdere snackwagens kunnen wij ook met spoed voor u de catering tijdens uw opening verzorgen.