Jubileumfeest

Er komt een jubileumfeest aan? U wilt dit natuurlijk goed geregeld hebben, gasten moeten voldoende te eten hebben en er moet een gezellige sfeer hangen. Onze ervaring is dat gasten het vaak waarderen dat ze heerlijk een snack of een frietje kunnen krijgen tijdens een jubileumfeest.

Onze moderne snackwagens kunnen tijdens een bedrijfs-jubileumfeest centraal worden geplaatst waardoor uw gasten de mogelijkheid hebben om te genieten van een heerlijke snack.

Ook voor een privé jubileumfeest worden wij vaak ingezet. U heeft daarbij de keuze of u onze snackwagen met of zonder personeel wilt huren. Het kan natuurlijk zijn dat u het leuker vindt als uw eigen mensen het bakken verzorgen. Wilt u dit liever geheel bij ons neerleggen is dit ook mogelijk. Onze mensen zijn ervaren en doet dit werk al vele jaren. Zo wordt er natuurlijk ook rekening gehouden met verantwoord frituren.

Jubileumfeest grote bedrijven

Ook grote bedrijven die een jubileumfeest organiseren kunnen bij ons terecht. Wij kunnen jubileumfeesten verzorgen van 80 tot 1800 man. Bij hele grote jubileumfeesten zetten wij meerdere snackwagens in om zo al uw gasten te kunnen bedienen. Eetwereld.nl neemt graag de zorgen over de catering uit handen.

Wilt u meer informatie over de catering tijdens een jubileumfeest, neem dan gerust contact met ons op.