Evenementen

Eetwereld.nl heeft ruime ervaring in het verzorgen van mobiele snackwagens tijdens evenementen.  Wij staan bijvoorbeeld geregeld op braderieën, plaatselijke feesten of grote evenementen zoals koningsfeesten en georganiseerde grote concerten. Doordat wij meerdere snackwagens in kunnen zetten is het mogelijk om voor grote evenementen met 20.000 bezoekers of meer onze snackwagens te laten plaatsen. Wij zullen in iedere snackwagen gekwalificeerd personeel neerzetten.

Onze snackwagens zijn ook geschikt om op grasvelden te plaatsen tijdens deze grote evenementen. Wij zullen indien gewenst onze eigen prullenbakken meenemen en zorgen dat we onze standplaats netjes achterlaten.

Neem gerust even contact met ons op, wij kunnen u vertellen op welke evenementen wij onder andere allemaal al hebben gestaan. Door deze ruime ervaring is het vanzelfsprekend dat u als organisator geen omkijken heeft wanneer u de snackwagens van Eetwereld.nl inhuurt.

Het inhuren van onze snackwagens kan op diverse manieren, wij kunnen ons eigen gekwalificeerde personeel inzetten of u kiest ervoor om uw eigen mensen in te zetten. Wij kunnen de snackwagen op locatie komen brengen en halen. Zo heeft u aan het vervoer van de snackwagen geen omkijken en kunt u zich volledig focussen op het organiseren van het evenement.

Veiligheid tijdens uw evenement

Tijdens een evenement is veiligheid natuurlijk zeer belangrijk, wij zullen daarom altijd meewerken en meedenken naar veilige standplaatsen zodat de doorstroming van het publiek en de bereikbaarheid van de hulpdiensten niet in gevaar komt tijdens uw evenement.

DSC09289