Frietkar

Onze mobiele frietkar is inzetbaar op verschillende locaties tijdens feesten,partijen, evenementen, bedrijfsfeesten of andere gelegenheden. Door het inzetten van onze mobiele frietkar kunt u zelfs op plekken waar geen snackbar in de buurt is de lekkerste snacks en friet laten serveren. Wij zijn gespecialiseerd in het inzetten van een mobiele verkoopwagens op locatie. Wij hebben bekwaam personeel waar u het frituren aan kunt overlaten. De frietkar wordt netjes op de dag die is ingepland bezorgd. Wij zullen de wagen volledig stellen en installeren, hierbij altijd rekening houdend met alle veiligheidsvoorschriften. Doordat wij over meerdere frietkarren beschikken kunnen wij met grote evenementen meerdere frietkarren inzetten. Ook wanneer de evenementen op verschillende locaties zijn kunnen wij hiervoor voldoende personeel en frietkarren inzetten.

Onze frietkar wordt jaarlijks gecontroleerd en gekeurd door specialistische bedrijven. Al onze frietkarren voldoen daarom aan alle veiligheidsregels.

Frietkar huren zonder personeel

U wilt onze frietkar huren, maar dan zonder personeel? Deze vraag krijgen wij vaak, ons antwoord is simpel! Natuurlijk kunt u onze frietkar huren zonder personeel. Wij zullen alle uitleg en eventuele begeleiding geven die nodig is om de frietkar op de juiste manier te bedienen. Wij komen de frietkar op afspraak bij u thuis, kantoor of op uw evenement bezorgen. Doordat onze frietkar vrij groot en zwaar is, mag deze niet achter iedere auto. Daarom komen wij de frietkar bij u bezorgen en zullen hem ook volledig stellen. U kunt daarna met een gerust hart frituren in onze moderne kar.

Wilt u meer informatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan.